Een creatieve kijk op communicatie!

Webdesign

Een goed en doordacht en ontworpen webdesign wekt vertrouwen in uw bedrijf!

De website is het middelpunt van uw communicatiemiddelen. En voor veel goedlopende bedrijven een cruciale factor. Tegenwoordig oriënteert een klant zich eerst online. Of de klant daarna geïnteresseerd is in de diensten of het product van datgene dat hij zoekt, hangt voor een groot deel af van die eerste indruk die hij door middel van de website heeft gekregen. Het is dus van groot belang dat uw website direct vertrouwen wekt. De website moet er professioneel uitzien. Betrouwbaarheid uitstralen, en eveneens belangrijk, de website moet duidelijk en goed te gebruiken zijn, want anders haken potentiële klanten heel snel af.

Monolith weet hoe je een website maakt die door klanten gewaardeerd wordt. Ik vertaal uw diensten en producten door naar het web. Eerst onderzoek ik wie precies de doelgroep is, want hier houd ik naast het gebruiksgemak en de verkoopkracht natuurlijk rekening mee in het functioneel ontwerp. Als alle facetten van de website bekend zijn wordt het functioneel ontwerp omgezet in een mooi en pakkend design dat past bij de uitstraling van uw bedrijf en uw doelgroep. Daarna wordt er in samenwerking met erkende partners een responsive website gebouwd, getest en opgeleverd.

voorbeelden van websites gemaakt door monolith

Responsive voor pc, tablet en mobiel & WordPress

Tegenwoordig komt een groot deel van het verkeer binnen via de smartphone of de tablet. Voor mij is het dus volkomen logisch om een website responsive te ontwerpen. Responsive houdt in dat de website schaalt naar het gebruikte apparaat zodat de website altijd goed te gebruiken is. Daarnaast kies ik er voor om gebruik te maken van het wordpress CMS omdat wordpress gebruiksvriendelijk is voor mijn klanten om zo de eigen website up-to date houden zonder dat hiervoor technische kennis nodig is. In overleg is het altijd mogelijk om een ander CMS te gebruiken.

Wilt u meer weten over webdesign, Bel, of vul het contactformulier in. Dan neem ik z.s.m. contact met u op.

Terug naar diensten